Gennem flere år, har vi ofte badet nøgne ved Lyngsbæk Strand ved Femmøller.

Ved rundkørslen i Lyngsbæk Strand (ved Molskroen, hotel) er der P-plads på “vandsiden”. Her er også en iskiosk- og toiletbygning. Her er masser af badegæster.

Fra kiosken går en sti direkte mod vandet (Ebeltoft Vig). Man går så langs stranden mod syd – ca. 200 meter og over bækken (med en bro). Grænsen mellem tekstil / ej tekstil er selvfølgelig flydende og ligegyldig. Men nøgenbadere ligger mod syd og flest ca. 100 meter på den anden side af bækken. Det er ikke i tusindvis – heldigvis, men man ligger ugeneret. Herligt med et sted der ikke er overrendt med nøgenbadere, men alligevel et område hvor det er “god tone” at bade sådan. Fra bækken og “sydpå” er der dejlig badestrand: sand og “meget små” klitter.

Herfra og mod syd (mod Fuglsø / Helgenæs) er der kun få sommerhuse og i bakkerne bagved ligger Mols Bjerge. Skøn strand og god sandbund. Selv på store badedage er der kun få gæster her. (hvorimod der er masser ved området tæt på P-pladsen)

PS: Er man på cykel kan man finde små stier længere sydpå (mod Fuglsø) og finde “sin helt egen plet (hvor der er timer imellem at tilfældige folk ser den nøgne sandhed)”. Her er fredet område helt ud til stranden. Dog er der ved “Fuglsø-Lejren” en offentlig badestrand med P-plads.