Lyngsbæk Strand


Gennem flere år, har vi ofte badet nøgne ved Lyngsbæk Strand ved Femmøller.

Ved rundkørslen i Lyngsbæk Strand (ved Molskroen, hotel) er der P-plads på “vandsiden”. Her er også en iskiosk- og toiletbygning. Her er masser af badegæster.

Fra kiosken går en sti direkte mod vandet (Ebeltoft Vig). Man går så langs stranden mod syd – ca. 200 meter og over bækken (med en bro). Grænsen mellem tekstil / ej tekstil er selvfølgelig flydende og ligegyldig. Men nøgenbadere ligger mod syd og flest ca. 100 meter på den anden side af bækken. Det er ikke i tusindvis – heldigvis, men man ligger ugeneret. Herligt med et sted der ikke er overrendt med nøgenbadere, men alligevel et område hvor det er “god tone” at bade sådan. Fra bækken og “sydpå” er der dejlig badestrand: sand og “meget små” klitter.

Herfra og mod syd (mod Fuglsø / Helgenæs) er der kun få sommerhuse og i bakkerne bagved ligger Mols Bjerge. Skøn strand og god sandbund. Selv på store badedage er der kun få gæster her. (hvorimod der er masser ved området tæt på P-pladsen)

PS: Er man på cykel kan man finde små stier længere sydpå (mod Fuglsø) og finde “sin helt egen plet (hvor der er timer imellem at tilfældige folk ser den nøgne sandhed)”. Her er fredet område helt ud til stranden. Dog er der ved “Fuglsø-Lejren” en offentlig badestrand med P-plads.

12 meninger om “Lyngsbæk Strand”

 1. Man kommer til at gå forholdsvist langt, hvis man følger ovenstående.
  Det er noget nemmere at parkere på parkeringspladsen der løber i skoven langs Fuglsøvej, hvor udkørslen er nær strandkærvej.
  Over for strandkærvej er et græsstykke ned til stranden, det er ca. centrum af naturistområdet. Til venstre for græsstykket er det rent naturist, til højre mere blandet. Det er lettest at parkere sidst på parkeringspladsen. Det er også muligt at parkere på græsstykket, eller i rabatten på strandkærvej.
  Stranden er i øvrigt rigtig god og aldrig overendt.

 2. Vi har været her et par gange nu og Lars’ beskrivelse er klart bedst. Der er flere nøgne badegæster på stranden hvor man kommer hvis man følger Lars’ beskrivelse og man går meget mindre.
  Stranden er fin selv om her er noget tang, men områder med sandbund

 3. Ikke mange kommentarer om denne strand. Er der ok parkerings forhold og hvor mange kommer der på stranden?

  1. Hej Lars
   Kan man mon lokke dig til at tegne ind på et kort, hvor du anbefaler at parkere, og hvor nudist stranden er?
   Vi har forsøgt at finde begge dele uden held…
   vi parkerede ved det offentlige Wc, (der hvor der også er en legeplads)
   Og gik til Venstre langs vandet, – men vi så ikke en bade uden tøj, selv om vi gik 500-1000m mod Rersø.

   Pf Tak

 4. Dejlig strand, hvor de fleste parkerer på den offentlige P-plads. Gå til venstre og her er de fleste naturister.
  En “vandrer” i ny og næ

 5. Fin lille strand, hvor der ikke kommer ret mange besøgende – til gengæld bader de få gæster som finder herud næsten alle nøgne. Dog skal du regne med at der kommer en “vandrer” forbi i ny og næ. De høje træer giver god læ for vinden, så det er et godt sted at solbade. Der er dog et par ulemper ved stranden – dels er den meget smal, nogle steder kun 5-6 meter, og så er der mange sten ude i vandet. Der er jeg nok mere tilhænger af ren sandbund. Men absolut et besøg værd. Følg parkeringsanvisninger som Lars beskriver ovenfor – så slipper du for den lange vandretur.

 6. Strand med det fineste sand. Lidt tang/sten nogle steder de første meter ud i havet afhængig af høj el, lavvande.
  Parkering på “ den offentlige P-plads. (Lige efter Strandkærvej)
  Gå lidt til venstre og alle bader/ligger nøgne. Blandet mænd/kvinder og par.
  Yderst fredeligt sted.

 7. Hej
  Hvordan ser stranden ud i år
  Er der megen tang og kommer der mange og bader der
  Satser på at komme afsted næste gang der er godt vejr😀

 8. Øster Hurup, rettelser.
  Der er oprettet en rigtig god parkeringsplads med parkering i 2 rækker adskilt fra vejen med en rabat. Når man kommer til vandet, ligger naturiststranden mod nord.

  1. Beklager placering af kommentar. Skulle have stået som en selvstændig oplysning om Øster Hurup naturiststrand

 9. Hårbølle strand på Møn der er en stor parkeringsplads ved campingpladsen derfra er der en fin gangsti til stranden nårman kommer til strande går man til venstre mod øst et lille stykke her bader mange nøgne det er er fin sandstrand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *