Kysing Strand


Nøgenbadestranden fin sandstrand og ligger mellem Odder og Norsminde, cirka 20 km syd for Århus ved Kysing Strand.

Stranden er cirka 800 meter lang og er som oftest en rimelig god sandstrand med nogle store sten liggende i området. Der er de fleste steder en stenbræmme lige i vandkanten, men der er en badebro cirka midt på strandstykket.

Stranden ligger ud for NFJ Naturistcamping.

Fra Århus:
Kør ad vej 451 til Malling – her drejes mod Norsminde. Fra Norsminde er der ca. 1 km i retning mod Odder, så finder du skiltet til naturistcamping på venstre hånd.

Fra Odder:
Drej i retning mod Norsminde lige ved Falckstationen i Odder. Fortsæt gennem Røhrt, Saxild, Rude og Kysing til skiltet mod campingpladsen dukker op kort efter en stor ejendom og et sving.

9 meninger om “Kysing Strand”

 1. Fant denne strand i sommer.
  Deilig sted. Fin badebrygge og fin sandbund.
  Stranden har tilknytning til naturistcampingen på stedet

 2. Det koster 30kr for at komme ind fordi det er tilknyttet naturist campen – men ellers dejlig lille strand med fin sandbund når man går ned af badebroen. Ellers et lækkert lille sted at sole sig og tá en dukkert uden der nogen lurer.

  1. Lukas du glemmer at fortælle at der for de 30 kr også er for at man må bruge toilet og bad.

  2. Der er vel ikke entré til selve stranden? Det har jeg alligevel aldrig hørt om i Danmark…

   1. Hvis du skal igennem campingpladsen skal der betales, eller må du finde en anden vej til stranden.

 3. hold evt. oppe i sommerhus området og gå ned til stranden og derefter langs med stranden mod naturiststranden.
  man skal ikke gå ret langt, før end man kan smide tøjet.

 4. Rigtig fin sandstrand hvor der ofte er mange nøgenbadere. Både fra campingpladsen, men også alm. strandgæster. Stranden er ret smal, men har en høj skrænt som skærmer godt for vinden når den kommer fra vest. Eneste minus er at vandet ret hurtigt bliver dybt og nogle steder er der en del store sten. Der er gode muligheder for at tage en nøgen vandretur i vandkanten. Start turen ud for campingpladsen og gå sydpå, til du synes sandstranden bliver for stenet. En smuk og ugenert tur på en lille kilometer hver vej.

  En alternativ parkeringsmulighed er den offentlige p-plads ved kystvejen (https://goo.gl/maps/Yue7h2UkTjWcyVsV7) Herfra går du ca. 800 meter nordpå til den meget stenfyldte strand bliver afløst af flot sandstrand. Så er du kommet til nøgenbadestranden.

 5. Nok Danmarks bedste nudist strand. Her kan man ligge uforstyrret uden der går folk rundt med nysgerrige blikke. Alle der bader der er ligesindede og ser stort på det med badetøj kan VARMT anbefales.
  Ps hvis man køber en dagsbillet kan man komme på toilet og i bade oppe på pladsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *