Kærsgaard Strand


Kærsgård Strand er en dejlig, bred, ugenert naturist strand, og den er en børnevenlig sandstrand med skønne, lægivende klitter. Uden toiletter og kiosk, men stranden er bilfri. Der er mange naturister, der kommer der, også en del tyske naturister har fundet vej til denne skønne strand. Der er mange naturist familier, men også enlige af begge køn.

Kørselsvejledning:

Du finder stranden mellem Skallerup klit og Hirtshals. Kør ad den gamle Hirtshals hovedvej (55) til Vidstrup. I Vidstrup drejes til venstre, der er skilt til Kærsgård strand. Følg vejen ca. 3,7 km til der kommer et vej T. Kør til højre af en lille grusvej, som går ned til en lille parkeringsplads. Derfra går man så hen over klitterne ad en lille sti. Et stykke til højre (mod nord) og så er man nede på den dejlige naturist strand.

10 meninger om “Kærsgaard Strand”

 1. Hejsa
  I har glemt at sætte Kærsgaard strand på kortet. Men dejligt at der nu er kommet gang i strandguiden igen, så skal der jo også være plads til et par små fejl…

  Kærsgård Nudist strand er ellers en rigtig god strand da der ikke køre biler på stranden, så det ville være dejligt at der var mange flere naturister der vil komme på denne dejlige strand men mange gode klitter hvor man altid kan finde læ, og rigtig god natur hvis man kan lide at gå en lang tur ved stranden.
  mvh
  Tim og Dorthe

 2. Jeg kan varmt anbefale denne dejlige sandstrand med et flot bagland med store klitter samt et stort naturområde. Stranden er bilfri! Man må parkere bag klitterne.

 3. Kjærsgaard Strand er virkelig anbefalelsesværdig og jeg kommer der ofte om sommeren. Dejlig bilfri strand hvor der er mange klitter og gryder at nyde strandlivet i. Her kan man være den man er…

 4. Kjærsgaard strand er en virkelig perle ? Mange klitter og gryder hvor man kan nyde sol og hav. Der er aldrig ret mange folk på stranden så man kan bare være som Gud har skabt en. Virkelig anbefalelsesværdig.

 5. Svar til Ann
  Det er ikke handicap vendlig at komme ned på stranden, da man skal gå på en lille sti over klitterne for at komme ned på stranden. Men ellers en rigtig dejlig og fredelig strand.

  1. Mellem stranden og første revle er der maks. en god meters dybde, mellem 1. revle og 2. revle kan du ikke bunde og derefter er der rigeligt med vand til at svømme i.

 6. Kærsgård strand er en rigtig dejlig naturist strand jeg kommer der tit om sommeren At betage denne unikke natur også skal man ikke gå ret langt ud hvis man skal bade.

  En naturiststrand der er blevet overset en virkelig perle.

 7. Kærsgård strand er et paradis for naturisterne.

  Her kommer mange naturister dagligt.

  Både fra ind og udland.

  Hvor der er en enestående natur.
  Et paradis der kan anbefales

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *