Kærsgaard Strand


Kærsgård Strand er en dejlig, bred, ugenert naturist strand, og den er en børnevenlig sandstrand med skønne, lægivende klitter. Uden toiletter og kiosk, men stranden er bilfri. Der er mange naturister, der kommer der, også en del tyske naturister har fundet vej til denne skønne strand. Der er mange naturist familier, men også enlige af begge køn.

Kørselsvejledning:

Du finder stranden mellem Skallerup klit og Hirtshals. Kør ad den gamle Hirtshals hovedvej (55) til Vidstrup. I Vidstrup drejes til venstre, der er skilt til Kærsgård strand. Følg vejen ca. 3,7 km til der kommer et vej T. Kør til højre af en lille grusvej, som går ned til en lille parkeringsplads. Derfra går man så hen over klitterne ad en lille sti. Et stykke til højre (mod nord) og så er man nede på den dejlige naturist strand.

24 meninger om “Kærsgaard Strand”

 1. Hejsa
  I har glemt at sætte Kærsgaard strand på kortet. Men dejligt at der nu er kommet gang i strandguiden igen, så skal der jo også være plads til et par små fejl…

  Kærsgård Nudist strand er ellers en rigtig god strand da der ikke køre biler på stranden, så det ville være dejligt at der var mange flere naturister der vil komme på denne dejlige strand men mange gode klitter hvor man altid kan finde læ, og rigtig god natur hvis man kan lide at gå en lang tur ved stranden.
  mvh
  Tim og Dorthe

 2. Jeg kan varmt anbefale denne dejlige sandstrand med et flot bagland med store klitter samt et stort naturområde. Stranden er bilfri! Man må parkere bag klitterne.

 3. Kjærsgaard Strand er virkelig anbefalelsesværdig og jeg kommer der ofte om sommeren. Dejlig bilfri strand hvor der er mange klitter og gryder at nyde strandlivet i. Her kan man være den man er…

 4. Kjærsgaard strand er en virkelig perle ? Mange klitter og gryder hvor man kan nyde sol og hav. Der er aldrig ret mange folk på stranden så man kan bare være som Gud har skabt en. Virkelig anbefalelsesværdig.

  1. Men skal du have assistance til at komme ned på stranden er det sikkert muligt, dog nok ikke i kørestol hvis det er tilfældet.

 5. Svar til Ann
  Det er ikke handicap vendlig at komme ned på stranden, da man skal gå på en lille sti over klitterne for at komme ned på stranden. Men ellers en rigtig dejlig og fredelig strand.

  1. Mellem stranden og første revle er der maks. en god meters dybde, mellem 1. revle og 2. revle kan du ikke bunde og derefter er der rigeligt med vand til at svømme i.

 6. Kærsgård strand er en rigtig dejlig naturist strand jeg kommer der tit om sommeren At betage denne unikke natur også skal man ikke gå ret langt ud hvis man skal bade.

  En naturiststrand der er blevet overset en virkelig perle.

 7. Kærsgård strand er et paradis for naturisterne.

  Her kommer mange naturister dagligt.

  Både fra ind og udland.

  Hvor der er en enestående natur.
  Et paradis der kan anbefales

 8. Dejlig sandstrand som bestemt ikke er overfyldt med gæster. Man skal dog være obs på at skiltene fraråder badning 500 meter omkring å-udløbet. Der er dog rigelig af plads på resten af stranden men jeg så flere familier der badede direkte i åen og i udløbet. – skiltene er dog også lette at overse.

  1. Badevandskvaliteten måles hver uge fra 1. juni til 1. september og der er kun i 2021 blevet målt een overskridelse af grænseværdierne i åen ved udløbet.

 9. Fantastisk dejlig strand. Har været der mange flere gange gennem årene. I dag kørte der desværre nogle store biler rundt – endda skræmmende tæt på, hvor vi lå. Er det mon tilladt?

  1. Hejsa Marie jeg er kommet rigtig mange år på denne strand, men har aldrig set nogen biler på stranden, da man ikke kan køre i bil ned til stranden…. Hvis du har sen en eller flere biler nede på stranden, så tror er det muligvis ikke Kærsgaard strand du har været på ? (ellers har de biler i givet vis kørt rigtig langt nede på stranden (over diverse vandløb) for at nå til Kærsgaard strand.

  2. Desværre er der somme tider nogle ungersvende, som skal prøve deres firehjulstrækkere. De kan komme over Liver Å fra Tornby Strand. Der er også de sidste par år kommet enkelte biler nede fra Nørlev Strand, men det er ikke hver dag. Stranden ned mod Nørlev Strand et blevet delvis farbar, men stranden har tidligere været ufremkommelig på grund af løs grus.

 10. Jeg var på Kærsgård strand forleden for første gang i mange år.
  Jeg synes at kunne huske, at man skulle gå et stykke for at komme til stranden, men nede for foden af klitterne på en lidt større sti. Er det mig, der husker forkert? Har man altid skulle gå over klitterne? Det viste sig nemlig at være halv besværligt for min ældre mor, som også husker det som jeg.
  Hun havde tit os børn med til netop denne strand, da den er bilfri. Men med klapvogn og diverse har hun ikke kunnet gå over klitterne dengang…
  Naturen ændrer sig, det er jo klart 🙂
  Men er det os, der husker helt forkert?

  1. Jeg tror du husker forkert man har aldrig kunne køre helt ned på denne dejlige strand, og derfor at det er så dejligt fri for biler og larm, og man kan være helt i fred som naturist på stranden, som rigtig mange sætter stor pris på.

 11. Hvad kan det være at man ikke kan finde Kærsgaard strand i oversigten mere, det er en meget brugt nøgen strand i mange år, og man kan tydelig se at der er flere naturister der nu benytter denne dejlige naturist strand, år efter år.

 12. Jeg vi ikke anbefale at svømme udenfor 2 revle, med mindre man har et stort dødsønske eller er meget stærk. Der er som regel kraftig nordgående strøm, og næste stop er Færøerne, Norge hvis man er heldig
  Hvis ikke man er rigtig godt gående, skal man finde et andet sted. For nogen er bilen en nødvendighed, og 200 meter i løst sand en umulighed.

 13. Er der mange som bruger Kjærsgaard strand ??
  Skal der op på ferie til Sommer og er nysgerrig om vi er de eneste nøgne på stranden? Og hvilke aldersgrupper der benytter stranden.

 14. Hej 🌞
  Er der mange som bruger kærsgaard Strand ??
  Skal der op på ferie til sommer og er nysgerrig om vi er de eneste nøgne på stranden? – er den bilfri? 🙏🏻

  1. Den er ikke overrendt, men der kan da være lidt gæster på stranden, og der er en del naturister, så i vil ikke være de eneste, og ja den er bilfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *