Brøndby Strand


Brøndby Strand er en oplagt mulighed. Den svarer nøje til beskrivelsen af Hundige Strand – også en del af Køge Bugt Strandpark. Men Brøndby Strand ligger nærmere København og med S-togs station lige i nærheden (kun 1 km til Brøndby Station, se kortet).

Se også Kraks kort nr. 166.
Drej fra landevejen ned ad Strandporten til stor P-plads. Gå over over en bro, ad Gyvelstien, forsæt ligeud ned på stranden. Tekstilbaderne holder til her tæt ved badebroen. Er man naturist går man til højre og fortsætter ca. 100 til man er forbi tekstilbaderne – eller til der er andre naturister. Her er både sandstrand og klitter samt godt badevand med sandbund – og en almindelig opfattelse af, at livet er bedst uden tøj. Det gælder strækningen de næste 200-300 m.

19 meninger om “Brøndby Strand”

 1. Hej, Hvordan er Brøndby Strand? Har været forbi et par gange og kun fundet en tom strand. Kommer der nogen der?

  1. Typisk vil der være 15-20 naturister, jeg besøger tit stranden efter arbejde, dvs omkring kl 16, måske at der skulle laves nogle aktiviteter, som kan tiltrække nogle flere.

  2. Jeg var også forbi flere gange i sommers og det virkede som om man havde det meste for sig selv, de fleste gange.

 2. Hej. Jag är svenska och bor i Köpenhamn. Var är bästa platsen för mig och mina två döttrar att åka till?
  Hundige Strand eller Amager?

  1. Jeg tror du skal tage ud til Lokeshøj i stedet, der er fred og lungt, se strandguide.dk med anvisninger osv.
   Det kræver dog at du har bil, ellers tag strandvejsbussen.

 3. Tack för tipset, Henning Mouritzen, jag har läst vad som står i guiden om Lokeshöj.
  Jag bryr mig inom ifall det är många äldre karlar där, bara det inte är unga och bösser. Äldre är oftast gulliga och får titta om de vill.

  Lena

  1. Lena, jeg tror du skal få skiftet dine fordomme ud. Midaldrende hvide mænd er altså ikke skyld i alle verdens ulykker.

   1. John, du har misforstået vores svensktalende ven, det er de unge mennesker og bøsser som hun ikke er tryg ved at dele strand med. Hvorfor netop denne diskrimination kan man så undre sig over… Lena, os bøsser vil intet ondt! Vi skal alle have lov til at være her og bade med dem vi har lyst til – uanset køn.

 4. Jeg var på Brøndby Strand forleden, der var en del naturister og også familier. Det er et fint sted. Dagen efter tog jeg så til Hundige. Det er ganske anderledes, for her handler det om sex. Jeg er ikke snerpet, men det er ikke et sted for familier med børn, og sådan set godt at det er samlet et sted. Er man til offentlig strandsex er det der man skal tage hen, er man ikke, skal man undgå stedet.

  1. Hej John.
   Tack för dina kommentarer. Jag har inga fördomar om äldre. Absolut inte!
   Äldre är oftast trevliga.
   Jag har varit på Hundige eftersom många varnade för att det inte var ett bra ställe. Jag hade inga problem alls. Det var hur trevligt som helst.

 5. Var der både i dag og i går. Mange menesker, men på naturistdelen var der fin plads og plads til lidt “privatliv”. Mest modne mennesker men et enkelt lesbisk par.

 6. Hundige er blevet til en åben swingerklub, med et kæmpe overtal af bøsser. Det handler KUN om sex.

 7. Pli…..!
  Nu er jeg kommet herude knap 2 måneder, og vejret og vandet har jo været perfekt.
  Men som enlig kvinde skal man godt nok ligge med et øje åbent konstant, og det er sgu ik iorden, at man ik kan være nøgenbadegæst uden at skulle bede folk om at gå videre i stedet for at stå åbenlyse og stirre en lige op i juhuen.
  Det er helt ok at kigge (det gør jeg da også selv) men vis bare en lille smule respekt!
  Og husk nu…. Det er ok at være nøgen på stranden, men udviser du seksuel adfærd så ER du gået over grænsen for hvad der er tilladt af loven…..

 8. Vi boede i en årrække i Brøndby Strand, Dyringparken for at være præcis. Vi havde 2 små børn og NØD at tage til stranden. Meget børnevenlig, og tæt på hvor vi boede. Vi er fra Jylland, og det tog lidt tid at overbevise vores familie om at JO der var en sandstrand bare 10 minutters gang fra hvor vi boede. Mange mange kære minder derfra. Får min varmeste anbefaling. Tiden jeg taler om var i start/midt 90erne 🙂

 9. Kedelig strand, kun mænd. Vil anbefalede at tage til Køge Ølsemagle revle istedet. God strand hvis man er rigtig naturist. Der er meget mere plads og dejligt vand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *