Rødhus Strand


Nøgenbadestranden ligger ud for skydeområdet mellem Rødhus Strand og Ejstrup Strand. To områder af stranden kan anbefales for naturister. Her er der mange naturister som tilbringer de varme sommerdage ved stranden.

Kør ned på stranden ved Rødhus og drej til venstre. Cirka 1,5 km ude af stranden kører man over en lille bæk, som løber ud i vandet. Her begynder militært område. De fleste naturister kører yderligere knapt 1 km ad stranden før de slår sig ned – eller indtil der ikke er flere tekstilbadere. Herfra og indtil skiltet “E78” er nøgenbadestrand (markeret med rødt på kortet), primært anvendt af familier og par.
Området fra skiltet “E78” og de næste 400 m indtil skiltet “E76” bliver primært benyttet af mænd der mødes med andre mænd.

Den anden del af nøgenbadestranden kan også nås sydfra fra Ejstrup Strand:
Kør ned på stranden og drej til højre. Kør cirka 2 km ad stranden til vandløbet (se kortet). I området før og efter vandløbet er det almindeligt at være naturist. Nøgebadestranden strækker sig længere mod Rødhus indtil skiltet “E76” hvor området mænd der søger kontakt med mænd igen begynder.
Man skal være opmærksom på at sandet er mere løst på den sydlige del af stranden og der derfor er stor risiko for at køre fast.

Bemærk:
Man kan godt blive chikaneret af lurere i området, da det er en meget kendt nøgenbadestrand. Dog virker det næsten altid at spørge folk hvad de glor på eller vandrer rundt efter.

11 meninger om “Rødhus Strand”

 1. I come from a quite conservative country, but immidiately got caught up with the amazing sense of freedom in Denmark, and i would like to be a part of it as well. I feel that Naturism can give us the sense of freedom & equality (regardless of body type, color etc.) that may not be experienced in any other way. So my curious question is; When I come to a nudist beach, would I be judged in any stereotypical way, or I would be able to enjoy the absolute freedom as I should?

  1. Hi, quick answer, you can enjoy the absolute freedom, its also not very crowded, so if you dont want to be to close, its very easy to keep hundreds of meters distance to other people, even feel alone. just be careful w swiming, its not recommended to swim alone

 2. Har genbesøgt denne herlige strand denne sommer og den er stadig super dejlig.

  Vi havde valgt en dag med lidt skyer med der var fortsat en del naturister på stranden og den dag var der mange par på stranden, hvilket altid er hyggeligt.

  Vandet er fantastisk og ja, når man kommer sydfra så vær opmærksom på sandet – der kan være steder hvor det er lidt dybere end man tror når man kommer kørende i bil.

 3. Rødhus Strand er virkelig dejlig. Som naturist er man sammen med andre ligesindede og man kan også nyde sol og sand i de mange klitter og gryder der er i området. Kan varmt anbefales

 4. Hej.
  Vi holder ferie ved denne strand i år og vil høre, om det kun er i klitterne man er nøgne eller om det også er nede på stranden, hvor bilerne kører rundt?

 5. har besøgt den strand mange gange med min kone , og har desværre oplevet flere mænd der kun køre eller går rundt og stirre på kvinder og kommer med upassende kommentarer, så frem over køre vi længere nordpå

  1. Ja, desværre er der mange mænd, der render rundt helt uden pli, som liderlige hanhunde. Det et efterhånden ikke muligt at lige i ro og mag og nyde solen og nøgenheden uden at blive overbegloet.
   Det er blevet værre med årene…
   Synd og skam :-/

  2. Min kæreste og jeg oplever desværre det samme…det bliver værre og værre. Mange mænd, der vader rundt fuldstændig uden pli…sætter sig i nærheden og bare glor. Ellers rigtig dejlig strand, hvor vi har haft mange skønne timer.

 6. Kørte fast på starden.

  Er der slet ikke andre muligheder end at køre langs stranden. Jeg er blevet lidt bange for at køre der. Og i år skal det være. Endelig tog jo tilløb sidste år. Lidt en fiasko.. god sommer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *