Børsmose


Stranden:
Førsteklasses flad strand med høje klitter med gode muligheder for læ. Der er ofte en fordomsfrie blanding af på- og afklædte. Ikke noget med “tekstiler her” og “naturister der”. Alle færdedes mellem hinanden uanset man er nøgen, topløs eller fuldt påklædt i småt eller stort badetøj. Mange grupper og familier rummer både nøgne og påklædte.
Omkring 2 km syd for nøgenbadestranden ligger Børsmose Camping, lige bag ved klitterne (ikke naturistcamping).
Der kommer en hel del “stamgæster” her.
Bilkørsel er tilladt på stranden fra campingpladsen og op til nøgenbadestranden.

Kørselsvejledning:
Følg motorvejen mod Esbjerg. Drej af ved skiltene mod Blåvand, herefter ledes man ad motortrafikvej direkte til Oksbøl. I Oksbøl drejer man til venstre ved kirken i den nordlige del af byen, følg skiltene. Man kan også køre over Varde, hvilket dog er betydelig vanskeligere.
Kør ned på selve stranden og drej til højre. Fortsæt cirka 2 km nordpå, indtil man møder en pælerække på tværs af stranden – her begynder nøgenbadestranden. Pælerækken forhindrer yderligere bilkørsel, så hvis man ikke ønsker at ligge mellem en masse biler er dette stedet.

6 meninger om “Børsmose”

  1. Vi finder denne strand langt bedre end Houstrup. I Houstrup er der alt for mange løsgående mænd, der helt ugeneret overbeglor strandgæsterne, og nogle af dem onanerer åbenlyst eller kommer med “tilbud” og “forslag”, der kan være grænseoverskridende. Sådan nogle har vi aldrig mødt ved Børsmose, selvom vi har tilladt os at have sex i klitterne.

    1. Dejligt når man kan nyde solen og hinanden som det naturligste i verden , og hvis folk går forbi bare hilser pænt uden at standse op og kigge som der desværre er sket for os. Houstrup

  2. Vi har også været udsat for at der hele står op til flere mænd og og overbeglor os. Vi vil prøve Børsmose i dag. 🌞

  3. Pragtfuld strand, men jeg synes ikke, der er ret mange folk, der bader uden tøj. Til gengæld er der meget sjældent lurere.

    1. Hej
      Du skal helt ned til de røde pæle til højre når du kommer ned på stranden og mod nord af stranden. Det er kun nøgenstrand der..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *