Houstrup Strand


Stranden:
Officiel nøgenbadestrand – anbefales af Blaabjerg Turistkontor.
Strand med høje klitter med god mulighed for læ. Gæster fra Lyngboparken (naturistcampingplads i Henne,) bruger denne strand eller Børsmose Strand.

Kørselsvejledning:
Stranden er lidt svær at finde.
Kør mod Henne Strand fx fra Varde eller Oksbøl. Lidt før Henne drej til højre og følg vejen til Hovstrup og Hovstrup Strand. Se den gule rute på kortet her på siden.

Ved P-pladsen ved stranden er der skilt mod syd mod fribadestrand 500 m.
Gå bag klitterne ad stien 500 m.

Reelt set behøves folk ikke gå mere end ca. 200 m før naturistområdet begynder.
Første del er mest for familier, men går så over i et mere rent par-område
og siden i et single-område.

11 meninger om “Houstrup Strand”

 1. Der er ikke mange kommentarer, ift. hvor mange visninger der er. Er stranden så populær som siden antyder? Og kan man forvente at finde mange ligesindede der ser stort på det med badetøj hvis man tager til houstrup?

  1. Vi er som par stoppet med at komme der pga nærgående og vulgære og påtrængende mænd. Enten går de rundt i klitterne og lurer eller står og onanerer på bakkerne hvis man ligger i klitterne.. Børsmose fremover. Tåler igen sammenligning de 2.😉

 2. Vi er som par stoppet med at komme der pga nærgående og vulgære og påtrængende mænd. Enten går de rundt i klitterne og lurer eller står og onanerer på bakkerne hvis man ligger i klitterne.. Børsmose fremover. Tåler igen sammenligning de 2.😉

 3. Jeg har besøgt Houstrup Stran for sidste gang. Jeg har været der mange gange og har bemærket kikkerterne og aktivisten i klitterne. Det har jeg ignoreret – men sidste sommer 2020 var Jeg alene på strandtur, læser i min bog og en mand kommer ned fra klitten og kommenterer uden videre min kønsbehåring. Uhørt frækt og ubehageligt. Kommer der aldrig mere.

  1. Vil anbefale dig at tage ud til børsmose strand i stedet for.
   Der er en kække pæle nede ved stranden og lige efter dem er der naturist område.
   Hvad angår børsmose strand vil jeg anbefale st man holder sig væk fra klitterne og bliver nede ved vandet.

 4. Vi kommer hvert år på Houstrup strand, vi ligger stort set altid det samme sted på stranden. Vi ved , at der foregår noget oppe i klitterne, men vi har aldrig været forulempet af noget. Vi går op over klitterne frem og tilbage og ser ingenting. Vi er et par i 70’erne.

 5. Vi har besøgt Houstrup mange gange denne sommer og det har kun været positivt. Vi har ikke oplevet noget ubehageligt.

 6. hey peter med frue
  desværre er badesæsonen ovre, men kan nu kun anbefale houstrup.. vi besøgte stranden et par gange i år….skønt. ja måske ikke stranden, hvis man er bange for nogen kigger…men har kun oplevet høflighed og respekt. ja nogle mænd og kvinder viser sig frem, men et ryst på hovedet/en afvisende hånd respektere alle.. ses i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *