Houstrup Strand


Stranden:
Officiel nøgenbadestrand – anbefales af Blaabjerg Turistkontor.
Strand med høje klitter med god mulighed for læ. Gæster fra Lyngboparken (naturistcampingplads i Henne,) bruger denne strand eller Børsmose Strand.

Kørselsvejledning:
Stranden er lidt svær at finde.
Kør mod Henne Strand fx fra Varde eller Oksbøl. Lidt før Henne drej til højre og følg vejen til Hovstrup og Hovstrup Strand. Se den gule rute på kortet her på siden.

Ved P-pladsen ved stranden er der skilt mod syd mod fribadestrand 500 m.
Gå bag klitterne ad stien 500 m.

Reelt set behøves folk ikke gå mere end ca. 200 m før naturistområdet begynder.
Første del er mest for familier, men går så over i et mere rent par-område
og siden i et single-område.

3 meninger om “Houstrup Strand”

  1. Der er ikke mange kommentarer, ift. hvor mange visninger der er. Er stranden så populær som siden antyder? Og kan man forvente at finde mange ligesindede der ser stort på det med badetøj hvis man tager til houstrup?

    1. Vi er som par stoppet med at komme der pga nærgående og vulgære og påtrængende mænd. Enten går de rundt i klitterne og lurer eller står og onanerer på bakkerne hvis man ligger i klitterne.. Børsmose fremover. Tåler igen sammenligning de 2.😉

  2. Vi er som par stoppet med at komme der pga nærgående og vulgære og påtrængende mænd. Enten går de rundt i klitterne og lurer eller står og onanerer på bakkerne hvis man ligger i klitterne.. Børsmose fremover. Tåler igen sammenligning de 2.😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *