Kalø


På sydvestsiden af Hestehave Skov, skoven ved Kalø Slotsruin, har vi fundet en meget fin og ret ugenert strand, hvor man kan være uforstyrret. Solen kommer ved 10-tiden om formiddagen og er der til solnedgang.

Sæt bilen ved P-pladsen ved dæmningen til ruinen. Gå mod vest ad vejen til Favnetræspladsen. Gå til venstre ned til vandet og igen til venstre. Cirka 50 meter henne og helt ud til pynten er der god plads og man er fri for nysgerrige.

Man ligger under en ret høj skrænt med træer helt ud til kanten. Der er 8 – 10 meter fra vandet ind til skrænten, og der er græs næsten over det hele. Min kone og jeg kommer der meget, og vi er næsten altid alene, fordi mange ikke gider gå den kønne vej gennem skoven. Der er ikke så meget sand, men runde sten, ingen skarpe kanter. Toiletbesøg bør fortages inde ved kiosken ved P-pladsen inden man begiver sig ud til vandet.

Her tænker du på “Kalø”

  1. Vi er her i dag, men gik længere mod vest efter pynten da der var en del telte. Men dejlig udsigt og natur og ikk sidste gang vi kommer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *