Hals

Stranden ud for vejen Møllestenen/Jyngehusene

Beskrivelse af stranden:

Stranden ud for Møllestenen. Flot hvid sandstrand, børnevenlig strand. Højtbeliggende klitter og en strand som strækker sig fra Hals til Hou. Området er stille og ikke overrendt, da man ikke kan køre helt ned til stranden.

Kørselsvejledning:

Vejene Møllestenen og Jyngehusene er blinde, og kun for sommerhusejerne – så vil man køre tæt på må man tage en af en af de andre parallelveje – Tyrensvej eller Nørrestrand, og så gå langs stranden tilbage.

3 meninger om “Hals”

 1. Super fin naturist strand.

  Har dog denne rettelse til beskrivelse/kørselsvejledning 🙂

  Beskrivelse af stranden:

  Stranden ud for Nørrestrand. Flot hvid sandstrand, børnevenlig strand med gode bademuligheder. Højtbeliggende klitter og en strand som strækker sig fra Hals til Hou. Området er stille og ikke overrendt, da man ikke kan køre helt ned til stranden.
  Hvis man parkere på den offentlige pakeringsplads for enden af Ølandsvej skal man gå til højre ca. 200 meter. Området starter ud fra nørrestrand og videre mod syd.
  Der er torilet ved den offentlige parkering.

  Kørselsvejledning:

  Vejene Møllestenen, Jyngehusene og Nørrestrand er blinde, og er kun for sommerhusejerne – så vil man køre tæt påi bil skal man parkere på den offentlige parkeringsplads for enden af Ølandsvej og gå mod højre på stranden ca. 200 meter.

 2. Fin bred bilfri sandstrand. Det kan anbefales at parkere på den offentlige p-plads på Ølandsvej. Her er der også både toiletter og brusere. Stranden er ikke overrendt – bruges mest af de lokale og turister fra sommerhusene. Der er meget lavvandet.

 3. Parkerade vid Ølandsvej och gick söderut. Fin strand och mycket folk, men bara textilbadare. Vände efter 2 km och då hade jag inte sett någon dom badade utan kläder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *