Ølsemagle Revle

Tag S-toget til Ølby station (sidste station før Køge) og cykle et par kilomenter ud til stranden. Den ligger for enden af en lang vej/dæmning, der er en sidevej til den gamle Køgelandevej. Nøgenbadeområdet er til venstre, når man når ned til stranden. Udenfor skoleferien starter nøgenbadeområdet stort set med det samme, andre gange må man gå nogle hundrede meter.

Det lækre ved denne strand er, at alle er nøgne. Der kommer næsten ingen (nysgerrige) tekstilbadere forbi. Undtagelsen er ornitologer, der kommer forbi i strandkanten med store kikkerter for at studere fuglene på revlens nordspids. Stranden byder på en bred forstrand, et dejligt klitområde at ligge i, hvis det blæser lidt, og muligheden for at gå som Adam og Eva et par kilometer derudad.

Eneste minusser er, at vandet i Køge Bugt under uheldige vindforhold kan være lidt grumset at bade i, og at nordspidsen af revlen er lukket ind til midten af juli pga. fuglenes yngleperiode.

Området også er et yndet område for fotografer og deres modeller. Så man kan risikere at løbe ind i søde bare piger og deres fotografer. Det bør man lige vide så man ikke bliver overrasket.

4 meninger om “Ølsemagle Revle”

  1. Det har været min foretrukne strand siden 2018.
    Ifm. ringstedbanen, er nærmeste S-tog station nu Køge Nord.

    Jeg er i bil, men med S-toget, Køge Nord, mod Køge, til højre væk fra motorvejen, ned til krydset ved Gammel Køge landevej, man ser lige på DanaLim, til højre, første lyskryds til venstre og ligeud.

    Det er hvad 2-3 km maks.

    Og en skøn strand, omend sommeren 2020 ikke er værd at skrive hjem om, rent solmæssigt.

  2. Stranden er flot og meget lang. 3 km. Masser at steder at ligge på. Nemt at parkere ved i bil. Cyklen kan parkeres lige bagved ved selve klitterne. Lækker strand til gåture helt nøgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *