Ølsemagle Revle

Tag S-toget til Ølby station (sidste station før Køge) og cykle et par kilomenter ud til stranden. Den ligger for enden af en lang vej/dæmning, der er en sidevej til den gamle Køgelandevej. Nøgenbadeområdet er til venstre, når man når ned til stranden. Udenfor skoleferien starter nøgenbadeområdet stort set med det samme, andre gange må man gå nogle hundrede meter.

Det lækre ved denne strand er, at alle er nøgne. Der kommer næsten ingen (nysgerrige) tekstilbadere forbi. Undtagelsen er ornitologer, der kommer forbi i strandkanten med store kikkerter for at studere fuglene på revlens nordspids. Stranden byder på en bred forstrand, et dejligt klitområde at ligge i, hvis det blæser lidt, og muligheden for at gå som Adam og Eva et par kilometer derudad.

Eneste minusser er, at vandet i Køge Bugt under uheldige vindforhold kan være lidt grumset at bade i, og at nordspidsen af revlen er lukket ind til midten af juli pga. fuglenes yngleperiode.

Området også er et yndet område for fotografer og deres modeller. Så man kan risikere at løbe ind i søde bare piger og deres fotografer. Det bør man lige vide så man ikke bliver overrasket.

10 meninger om “Ølsemagle Revle”

 1. Det har været min foretrukne strand siden 2018.
  Ifm. ringstedbanen, er nærmeste S-tog station nu Køge Nord.

  Jeg er i bil, men med S-toget, Køge Nord, mod Køge, til højre væk fra motorvejen, ned til krydset ved Gammel Køge landevej, man ser lige på DanaLim, til højre, første lyskryds til venstre og ligeud.

  Det er hvad 2-3 km maks.

  Og en skøn strand, omend sommeren 2020 ikke er værd at skrive hjem om, rent solmæssigt.

 2. Stranden er flot og meget lang. 3 km. Masser at steder at ligge på. Nemt at parkere ved i bil. Cyklen kan parkeres lige bagved ved selve klitterne. Lækker strand til gåture helt nøgen.

 3. Den bedst strand jeg har prøvet. Eneste minus er alle de mænd der søger sex og hiver sig i pikken, helt åbenlyst foran andre…. det vulgært….

  Men man kan ligge til Venstre for broen, og så lige de først 50-100 meter, det er mest børne familie og almindelige mennesker.

 4. Jeg er vild med Ølsemagle strand, den er idyllisk, smuk og jeg elsker at tage derned for at slappe af uanset om det er sommer eller efterår.

  Dog da jeg var på stranden i dag med en veninde, så så vi en mand med erigeret diller og før det et par som havde vild sex og det syntes jeg er voldsomt og være tilskuer til selvom at man selv er et åbent menneske som accepterer alle forskelligheder…

  1. Vi så det samme i fredags den 18/6, og havde en der lagde sig lige ved siden af os og kigget 😮, men det er en dejlig strand og vi elsker at gå nogle lange ture langs vandet.
   Da vi gik en tur, lå der en og ornaneret og kigget på min kone😳.

   Tror det var varmen der slog klik den dag, vi har ikke set det før.

 5. Som på mange andre naturiststrande er der også seksuel aktivitet her. Det foregår alene i klitterne. Et par, der har fundet sammen og ligger og hygger sig, kan jeg ikke have noget imod. Så går jeg bare i en pӕn bue udenom. Men disse enlige mӕnd, der tror, at de kan fӕrdes overalt og bare gå ind over nøgne mennesker er uudholdelige. Så kan man kun lӕgge sig ned på stranden.

 6. Ih hvor jeg glæder mig til at besøge denne strand. Jeg skriver igen når jeg har gået op og ned af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *