Bellevue


Beliggenheden er tæt på Klampenborg Station (3 minutter) og Strandvejen med forskellige busser og P-pladser er lige så tæt på. Der er ca. 30 min på cykel fra København ad Strandvejen.

På en varm sommerdag er det MEGET svært at finde P-plads. På en hed sommerdag, især i weekends, kan der være op til 20.000 mennesker på stranden, der er ca. 2 kilometer lang og 100 meter bred, og de allerfleste har badetøj på. Badning foregår mest fra små badebroer over hele stranden. Der er livreddere flere steder på stranden og i hvert fald to kiosker. Toiletterne er ok. Vandcykler kan lejes i sydenden, vist nok også windsurferboards.

Nøgenbadning er mest i den nordlige ende af stranden (til venstre, når man går ned på stranden). Her kommer mange “gamle mænd”, men her ikke så mange kvinder, der ligger nøgne. Man kan dog også ligge nøgen andre steder på stranden, med mange tekstilbadere, hvilket er ok. Men man kan ikke færdes nøgen, dvs. gå rundt, over hele stranden, det er forbudt. Fx må man ikke gå nøgen op til kiosken eller nøgen på wc (det sidste er naturisterne i nordenden temmelig ligeglade med).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *