Skiveren


Denne strand er en dejlig strand, og bliver brugt af mange nøgenbadere. Tilmed kommer man let i snak med andre ligesenede på stranden.

Kør fra Tversted-by mod Aalbæk/Skagen cirka 5 – 8 kilometer. I Tuen – drej til venstre og kør mod Skiveren (følg skiltning) ned på stranden. Gå (eller kør) til højre. Området for nøgenbadning begynder efter 500-1000 meter og strækker sig over cirka 1 km. Flot badestrand, god plads – og officiel nøgenbadestrand. Her er mulighed for at møde andre naturister og ligesindede; mange er dog tyskere. For Tversted og Skiveren gælder det samme: Gode faciliteter. Gode campingpladser (dog ikke naturistcampingpladser, desværre), gode sommerhuse til udlejning.

3 meninger om “Skiveren”

  1. TORNBY STRAND, syd for Hirtshals.

    Man parkerer ved Købmand Munch, som er meget tæt på stranden.
    Gå til højre – mod Hirtshals – hop eller sop over det lille “flod delta” (udløb). De næste par 100 m er der ofte nøgenbadere .
    Tornby Strand er en meget skøn strand.

  2. Skiveren. Jeg var der for et par uger siden – stor skuffelse. Lige hvor asfaltvejen ender er der 50 meter ud til vandet, og man kan dårligt vende bilen. P-pladsen lidt væk er ikke ret stor. Der er ufremkommeligt, nærmest utilgængeligt. Det ser ud som om de har været stor erosion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.