Skiveren


Denne strand er en dejlig strand, og bliver brugt af mange nøgenbadere. Tilmed kommer man let i snak med andre ligesenede på stranden.

Kør fra Tversted-by mod Aalbæk/Skagen cirka 5 – 8 kilometer. I Tuen – drej til venstre og kør mod Skiveren (følg skiltning) ned på stranden. Gå (eller kør) til højre. Området for nøgenbadning begynder efter 500-1000 meter og strækker sig over cirka 1 km. Flot badestrand, god plads – og officiel nøgenbadestrand. Her er mulighed for at møde andre naturister og ligesindede; mange er dog tyskere. For Tversted og Skiveren gælder det samme: Gode faciliteter. Gode campingpladser (dog ikke naturistcampingpladser, desværre), gode sommerhuse til udlejning.

8 meninger om “Skiveren”

 1. TORNBY STRAND, syd for Hirtshals.

  Man parkerer ved Købmand Munch, som er meget tæt på stranden.
  Gå til højre – mod Hirtshals – hop eller sop over det lille “flod delta” (udløb). De næste par 100 m er der ofte nøgenbadere .
  Tornby Strand er en meget skøn strand.

 2. Skiveren. Jeg var der for et par uger siden – stor skuffelse. Lige hvor asfaltvejen ender er der 50 meter ud til vandet, og man kan dårligt vende bilen. P-pladsen lidt væk er ikke ret stor. Der er ufremkommeligt, nærmest utilgængeligt. Det ser ud som om de har været stor erosion.

 3. Er der mange som bruger Tornby Strand ??
  Skal der op på ferie til Sommer og er nysgerrig om vi er de eneste nøgne på stranden?

 4. Det var många textilbadare hela vägen i området som beskrivs som nudiststrand. Det kom dock en hel del nudister allt eftersom dagen gick

 5. Min kone og jeg var på Skiveren Strand midt i august, vi drejede til venstre nede på stranden og kørte derefter ca. 500 meter. Der hvor vi lå var vi en del nøgenbadere både tyske og danske, fin strand og dejligt vand.

 6. Min kæreste og jeg var på Skiveren strand i sommers, vi kørte også til venstre( ikke højre som beskrevet) på stranden og der havde vi en dejlig dag blandt andre nøgenbadere 😃.
  Ps. Vi kørte måske 600 meter henad stranden – lækkert vand

  1. Hej 🌞
   Nogen der har været på Skiveren strand i år ? Nøgenbadning er det til højre eller venstre når man køre ned på stranden og hvor langt skal man derefter køre henad stranden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *