Grenå (Annebjerg plantage)

Stranden syd for Grenå er formidabel for os naturister, her er ikke overrendt men dog altid mennesker. Kør ud til enden af Katholm Strandvej (bag campingpladsen), til den sidste P-plads bagved Grenaa Strand camping. Der er toiletter på stedet. Stil cyklen eller bilen her og gå langs kysten et par hundrede meter sydpå. Her er der ikke mange, der kommer – ud over os der elsker nøgenhed på ordentlig vis. Her er gryder at lægge sig i, så en solrig men blæsende dag kan godt være en god strandoplevelse. Man kan gå en tur langs stranden uden tøj flere kilometer mod syd uden at møde andet end (nogle få) ligesindede. Rigtig god fornøjelse til alle jer der finder herud.

11 meninger om “Grenå (Annebjerg plantage)”

 1. Har besøgt Grenå (Anebjerg Plantage) og her følger en lille anmeldelse af oplevelsen!
  Stranden i sig selv er utrolig lækker – skøn sandbred, middeldybde vand – man skal dog lige forcere en lille bramme sten i vandkanten på ca, en til to meter, men derefter har man også den lækreste sandbund! Nu har jeg et ret afslappet forhold til nøgenhed og nøgenbadning så det faldt mig naturligt for at finde et lækkert spot lige ved kanten af klitterne med fri adgang til vandet! Ankom tidligt å der var stort set ikke et øje – hvilket ændrede sig op ad dagen.
  Det eneste minus der er at fremhæve er at der desværre alt for hurtigt er dømt “globryllup” af aldrende ikke nudistmænd der ikke rigtigt kan finde ud af det med almen høflighed..! Det trækker desværre ned – har derfor valgt at finde en anden nudiststrand.

 2. Nu ved jeg ikke hvor langt, du gik sydpå, men bare 300 meter, så er der ingen sten.

  Der ER desværre engang imellem nogle kiggere, de fleste går oppe på “bakken” ovenfor klitterne.
  Heldigvis holder de sig på behørig afstand.

 3. kan varmt anbefale Gjerrild Nordstrand, forenden af stavnsborgvej ca.300m mod Bønnerup.
  der er sand, godt badevand, klitter og tilpas ugenert…

 4. Fantastisk strand
  Når vejret er godt er der altid mange naturister både kvinder, mænd, unge og gamle. Man kan også ligge sig i gryderne inde i klitterne hvis det blæser for meget.

 5. Dejlig bred sandstrand, og som der står i beskrivelsen – går man blot nogle hundrede meter sydpå – er man væk fra de fleste nysgerrige blikke. Man kan godt vandre længere sydpå, men stranden bliver gradvist mere og mere stenet, og man skal ikke gå langt før det ikke længere er sjovt at gå barfodet.

 6. Super lækkert strand få nudister var her idag men bliver modtag fint lige så snart men smider tøjet

 7. Virkelig lækker nudist strand som skal opleves var her idag vejret var fantastisk og da var fint med mennesker går men er par hundrede meter er da kun nøgen nudist smuk syn 🙂

 8. Min mand og jeg kommer ofte på Grenå Strand og har gjort det i nogle år efterhånden. Som tidligere beskrevet er det en skøn strand for os der elsker at kaste sig i bølgen blå som Gud har skabt os.
  Præcis i år har vi snakket om at der faktisk ikke er så mange af de mænd på bakkerne som der har været

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *