Kragesand

 

Vi har fundet en dejlig plet på landkortet, nærmere betegnet ud til Flensborg Fjord fra Broager Land. Man kører fra Broager igennem Skelde mod et sted der hedder Kragesand. Her er en parkeringsplads.

Følger man herfra stranden mod højre (vest) kommer man til et langt stykke strand hvor der er et område med højt græs ovenfor stranden. Her kan man ligge ugenert hvis det foretrækkes eller man kan ligge nede på sandstranden. På hverdage kommer der en hel del naturister, især på den fjerneste del af området, mens der er tekstilbadere på området neden for parkeringspladsen. I weekenden er der ofte mange tekstilbadere.

Hvis man kører til venstre lige før parkeringspladsen kan man fortsætte ca. 500 m. og herfra kan man gå langs stranden. Her er en del små gryder hvor der er fint at ligge – blot er badestranden ret stenet på dette sted.

2 meninger om “Kragesand”

  1. At Sønderborg Kommune har udlagt Kragesand som strand er ubegribeligt. Hvad enten du badet med eller uden tøj. Selve stranden er på det brede sted mere jord end sand. Det afsides sted, hvor man kan bade uden tøj er den ganske smal og vandrestien går 10 meter bagved. Strandkanten er meget stenet, og da vi var der, var det meget opskyllet sand. Kan ikke anbefales – der er mange langt bedre alternativer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *