På Amager Strandpark kan naturstranden kun anvendes af nøgenbadere afhængigt af, hvor mange mennesker, der i øvrigt er på stranden.

Vi anbefaler området mellem bunker 2 og 3, lige syd for livredderområdet (afgrænset af orangeflag) ved bunker 2.

Her er der mindst tæt belagt og derfor bedst at samles for nøgenbadere.

Amager Strandpark er en bynær strand og på en god stranddag vil der være rigtig mange mennesker – i højsæsonen så mange, at det ikke er muligt at bade nøgen. Så tag badetøj med, hvis det er i skoleferien. Udenfor skoleferien – samt morgen og aften – er der ofte bedre muligheder.

Stranden er nem at finde – og 10-15 minuters cykel-afstand fra Københavns Centrum. Med cykel eller bil kan du køre ud ad Amagerbrogade til Øresundsvej som går lige ud til vandet og Amager Strandvej. Broen over til bunker 2 udgår overfor Italiensvej.

Gå eller cykle over broen. Her ligger toiletterne (i bunker 2). Gå ca. 100 m til højre (mod syd) ad stranden. Her og de næste par hundrede meter er mest egnet for nøgenbadning – men også her kan der være fyldt op med tekstil på de store stranddage.

Bemærk at der er få parkeringspladser, så vælg helst cykel eller offentlig transport. Med tog og bus kan du tage bus nr. 12 eller metro til Lergravsparken.

Metrostation Amager Strand er den nærmeste for bunker 2.

Amager Helgoland badeanstalt:

En alternativ mulighed er den Amager Helgoland badeanstalt. I både herre- og dameafdelingerne er der 80-90 % naturister. Men anlægget er kønsopdelt – i fællesafdelingen er badetøj obligatorisk. Amager Helgoland ligger i den nordlige ende af Strandparken – den nærmeste metrostation er Øresund. Anlægget er åbent for offentligheden alle dage fra 10-18, fra sidst i juni til og med august. Der er gratis adgang – men anlægget er kun for svømmere.