Græm Strand – Husby Klit


Kommer man fra syd på vej nr. 181 forbi Strandgården, kører man helt op forbi vej 537. Det er den, der går mod Ulfborg, Tvind Skolerne m.m. Umiddelbart nord for vejkryds 181 / 537 kommer man forbi Husby Kirke. Lige nord for kirken drejer man mod vest ad en grusvej, Græmvej hedder den (markeret med gult på kortet). Kør 3,4 km og man er ved en parkeringsplads. Herfra går man 100 – 500 meter mod nord. Stedet er ideelt med skov i bagland, så der er ingen uvedkommende trafik gennem området, som der er længere mod syd med sommerhusområder og mange parkeringspladser langs vejen. Når vejret er til det, er der en del naturister i området, men der er plads til flere. Jovist, det blæser ved Vesterhavet, men der er altså gode muligheder for at finde en klitgryde, hvor der er læ.

Når det er rigtig sommer og vejr til det, opholder man sig også nede på stranden. Det ses også der, at nogle, der nok opholder sig længere mod syd, går en tur nordpå. Når man kommer til området, smides de sidste trævler, og man går en lang tur nordpå.

Græm Strand ved Husby fik i 2017 et officielt FKK-skilt. Her bader mange mennesker det meste af året – og her kan du tage en svømmetur i bølgerne, selv hvis du ikke ønsker at have badetøj på. Se video fra sæsonåbningen på Græm Strand 2018

Læs om Græm Strand på VisitHolstebro

2 meninger om “Græm Strand – Husby Klit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *