Handbjerg Strand

For at finde stranden kommer man enten fra Struer og kører mod Vinderup (hovedvej 513) eller fra Holstebro og kører mod Vinderup (hovedvej 189).

Fra Struer kører man gennem Handbjerg og drejer ad første vej til venstre, Landtingvej, der er også et skilt mod surf center. Cirka 2 km ude er der en rund P-plads til venstre, med en sti til vandet.

Fra Holstebro drejer man lige før Vinderup i rundkørslen mod Struer (sidste vej i rundkørsten, ad hovedvej 513). Anden vej på højre side herefter er Landtingvej. Så det er samme tur her fra.

På stranden skal man gå til venstre (mod syd) ned mod Handbjerg. Her kan man bade uden tøj. Det er en dejlig sandstrand. Den er især god til familier med små børn da der er meget lav vanddybde langt ud fra strandbreden.

Der kommer ikke mange på stranden.

6 meninger om “Handbjerg Strand”

  1. Skøn strand med meget lavt vand, så som skrevet meget velegnet til børnefamilier der vil bade au natura. Vi, familie på 4, var der en varm sommerdag i 2018, og der var der 2-3 andre gæster. Så man har typisk stranden for sig selv. Man skal gå en 2-300 meter fra parkeringspladsen til stranden, og det er lidt ujævnt at køre med en klapvogn, men det kan lade sig gøre.

  2. Vi kørte dertil i dag, men kun for at finde ud af.. at det Ikke er en god ide 👎. Meget smal sti og derefter… går stien igennem Mark med kvæg. Det havde vi bestemt ikke lyst til 😭. Så.. ingen naturist-strand, men helt alm. badestrand ( øv ).
    Vi ville sådan ønske, at bare et lille stykke, af de mange strande, der er nu er i Salling, kunne laves til naturist-område

    1. Eller så må i jo prøve Rødhus nudist strand , selvom det er et stykke fra jer men i kan gøre turen kortere over Feggesund

  3. Dejlig strand. Var der idag hvor termometeret rundede de 25. Der var 5-7 andre gæster (singler og par) på stranden de fleste uden tøj, og der var masser af plads og privatliv. Ellers er det bare at gå hen ad stranden – der er plads til alle.
    Skøn eftermiddag.

  4. Dejlig strand. Mix af folk med og uden badetøj. Der kommer sjældent ret mange. Ofte blot en håndfuld par eller singler. I beskrivelsen står der man skal går mod syd, men der er også folk uden tøj mod nord. Man skal gå Ca 500 meter ned til stranden fra parkeringspladsen. Ideelt for børnefamilier, da det er MEGET lavvandet. Man skal gå flere flere hundrede meter ud, før man kan svømme. 🙂 Ideelt hvis man vil smide kludene, og gerne vil være (næsten) alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *