Boderne


 

Markeret på det første kort er der hvor min kæreste og jeg bader. Det er et utroligt dejigt sted med særdeles god strand med sand og lavt vand. Det er et særdeles godt sted for børn. Stranden er bred og man ligger op til klitter – men man kan også vælge at ligge i klitterne.

Kørselsvejledning:
Når man kommer fra færgen i Rønne skal man bare køre mod Nexø/Snogebæk ad Sønder Landevej.

1. For at komme til vores favoritsted kan man køre ned ved Tyskegård og fortsætte videre ad grusvejen ned til vandet. For enden af denne grusvej kan man parkere bilen og derefter gå til højre ad stranden og forbi strandpynten. Det er en gåtur på ca. 100 m. længere er det ikke.

2. Man kan også køre ned ad Bodernevej mod havet til en tøjbutik der hedder Pia Stæremose. Det er ikke til at tage fejl af. På hjørnet af Bodernevej ligger der et vandrehjem. Kør ned ad Bodernevej og forenden af denne ligger der et hotel og førnævnte tøjbutik. Parker bilen og gå langs stranden ud til pynten. Det kaldes Raghammer. Denne tur er på ca. 400 m. Der samles naturisterne fra Raghammer og sydpå mod Dueodde.

Hele Bornholms sydkyst er fine og og gode sandstrande. Fra Boderne og til Stavnshavn (øst for Dueodde og syd for Snogebæk) er til naturister og der er mange der nøgenbader. Det er hovedsageligt turister og nogle få Bornholmere der er på sydkysten. Vi kan anbefale sydkysten som et dejligt sted for naturisme og vandet er altid rent og lunt.
Strandene på sydkysten er i sommerhusområder.

Hvis nogen ønsker at høre nærmere om stedet kan man bare ringe eller skrive – så vil vi være behjælpelige så godt vi kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *