Udsholt Strand


Udsholt Strand ligger vest for Gilleleje, mellem Smidstrup strand og Rågeleje.

Selve stranden er af varierende kvalitet, der er både mindre områder med sten og større områder med (fint) sand. Vandkanten er helt inde med sandbund, herefter følger oftest et (lidt) stenet stykke og på revlen er der fin sandbund og ca. 1,1 m dybt. Det er nødvendigt at svømme hen over stenene, hvor der på dybeste sted er ca. 2 m dybt. Storme kan også have skyllet det meste af sandet væk, så stranden i perioder ikke er meget værd.

Udsholdt Strand er ikke et sted hvor folk render nøgne omkring, men solbadning/badning finder jævnligt sted uden badetøj. Der kan typisk være en håndfuld nøgenbadere blandt 100 badende. Fyrrevej kan være lidt svær at finde, så kig lige på kortet inden du kører hjemmefra. For enden af fyrrevej er en P-plads (se kortet). Her er opført en toiletbygning, der som regel er rimelig sober. Stranden er perfekt til aftenbadning/grillning mm., solen går i sommermånederne lige ned i havet.

Sidste nyt fra udsholt er, at der er udskrevet en arkitektkonkurrence med henblik på at få etableret en handicapvenlig strand vest for fyrrevej. Området er markeret med blåt på kortet.

Her tænker du på “Udsholt Strand”

  1. Har være i sommerhus jeg må sige at der er dårlig tilgang til stranden enten er der en masse store stene man skal over og de andre tilgængelige veje er privat grund
    Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *