Charlottenlund Fort/Strandlund


Stranden er en lille og hyggelig strand, som fortrinsvis opsøges af naturister. Enkelte tekstiler kommer dog forbi. Ca. 50/50 af begge køn en søndag. Gå mod toiletterne når du kommer fra parkeringspladsen, fortsæt mod højre og følg stien mod vandet. Der er ikke så meget plads men altid en god stemning. Her kommer både unge og ældre.

Der er toiletter og iskiosk ved Charlottenlund Strandpark lige ved siden af.

Bemærk at det kun er tilladt at være nøgen på selve strandarealet og ikke på den store græsplæne.

Kørselsvejledning: Kør nordpå ad Strandvejen fra København og kør igennem Hellerup. Fortsæt lidt længere mod nord og du kommer til Charlottenlund Fort til højre efter de beskyttede boliger i Strandlund. På en varm sommerdag er Charlottenlund Strandpark meget besøgt, så parkeringspladserne er begrænset. Alternativt går der bus fra Hellerup station (linje 166, stoppested Constantia) og fra Østerport (linje 14, samme stoppested).

11 meninger om “Charlottenlund Fort/Strandlund”

  1. Hej Morten
   Hvor er det præcis de bader nøgen ved charlottenlund. Vi har været derude men kan ikke finde området.

 1. Hello,

  Is the information still correct? Is it allowed to be naked on this beach?

  Planning to visit this weekend.

  Thanks,

  Sau

  1. Actually you are allowed to bathe nude at all Danish beaches. The beaches listed hare are just the ones were it’s more common.

 2. Jeg var der idag, selvom stranden er lille var der ikke så mange. Måske 10 kvinder og 20 mænd, næsten alle uden tøj. Der var god plads. og god stemning.

 3. Rar lille strand med god stemning og køns-/aldersfordeling, de fleste er helt nøgne, men det sker at enkelte benytter badetøj.

  Busoplysningerne ovenfor er forældede, nu i 2020 kører buslinjerne 23, 171, 172 og 192 til stoppestedet Constantia/Strandlund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *