Saltofte Strand


Saltofte Strand ligger ud mod Lillebælt, mellem Sønderby Klint og Torø Sund, ca. 3 km syd for Assens.

Vejen deler sig når du når ned til vandet. Drej til højre og fortsæt forbi sommerhusene. Hvor vejen ender, begynder det afsnit af stranden som oftest benyttes til nøgenbadning.

Tørkloset findes på parkeringspladsen vest for tilkørselsvejen.

Strandens udstrækning er ca. 400 m og består af en ca. 20 m bred sandstrand. Både strandbredden og havbunden består primært af sand.

Badeområdet er lavvandet – afstanden til en vanddybde på 2 m er ca. 100 – 130 m ved normal vandstand. Der er ikke opsat badebroer.

2 meninger om “Saltofte Strand”

 1. For at have følelsen af at kunne komme med en saglig kommentar til en strand mener jeg at man som min. skal have besøgt stranden 3-5 gange… Og nu har jeg været her på Saltofte strand 4 gang, og jeg føler at jeg kan dele min oplevelse af stedet.

  Her er super hyggeligt… En fin lille strand, som bestemt ikke er overbefolket, men dog stadig besøgt, så man ikke føler sig Palle alene i verdenen. De gange jeg har været her har der primært været voksen par og enkelte der har solet for sig selv. Folk er søde til at holde afstand efter forholdene… Så et rigtig fint sted at tage kæresten med hen til en evt. debut.

  Vandet har været flot klart de gange jeg har været på Saltofte. For at komme ud på sandbunden skal man lige over 1-2 meter sten herefter er der ren sandstrand… Der er fine skove af tang, men de er nemme at undgå, hvis det ikke lige tiltaler.

  God tur til Saltofte – Vi ses! 🙂

 2. Vi var derhenne for første gang i dag og blev budt velkommen af en af de faste. Det var hyggeligt at være et socialt sted hvor der ikke er overrendt.

  Desværre var der skyllet mange sten op på stranden og på havbunden og den fine sandbund som den faste gæst fortalte om var ikke at se.

  Der var et par der tydeligt havde sex i vandet men de var langt ude og forstyrrede ingen. Så det havde vi ingen problemer med. Der var både par og singler – vi følte os godt tilpas.

  Havde det været mere sandbund og mindre sten, kom vi klart tilbage. Min kæreste prøvede at være nøgen første gang nogensinde på en strand og i vandet. Hun var meget begejstret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *