Græm Strand


Græm Strand ligger i den sydlige del af Husby Klitplantage og egner sig fortrinligt til både at bade og vandre. På stranden ligger flere bunkers.

Der er adgang til stranden via klitterne. Stranden er ikke egnet for kørestolsbrugere. I klitterne kan man se morænelag fra den sidste istid med blandt andet forstenet træ.

Græm Strand ved Husby fik i 2017 et officielt FKK-skilt. Her bader mange mennesker det meste af året – og her kan du tage en svømmetur i bølgerne, selv hvis du ikke ønsker at have badetøj på.

Læs om Græm Strand på VisitHolstebro

3 meninger om “Græm Strand”

  1. Fantastisk strand! En af kongerigets bedste naturiststrande. De mange bunkers, der kendetegnede stranden tidligere, er fjernet.

  2. Jeg vil gerne gøre opmærksom på at Græm strand ikke hører under Nodjylland men derimod Midtjylland

  3. Husk at gå en tur ind i landet og se troldeskoven. Efter 1801-1807, hvor briterne stjal den danske flåde og brændte København af, blev der plantet en række egeplantager rundt omkring i Danmark, en af disse egeskove blev plantet i Græm. Egetræerne kunne dog ikke trives i den sandede jord og det salte miljø, så det blev i stedet en troldeskov af forkrøblede egebuske. Da jeg var ung var Græm det perfekte sted at tage på syretrip: Der var aldrig et øje, undtagen en utrolig flink strandfoged, så vi havde det hele for os selv: Himlen, stranden, og troldeskoven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *