Kollerup Strand

Strandguide.dk søger flere førstehåndsoplysninger om denne nøgenbadestrand. Vi mener markeringen på kortet er korrekt i forhold til både parkering og strand?

Stranden nord for Fjerritslev på stykket mellem Kollerup Strand og Grønnestrand.

Fra et par brugere har vi i juli 2021 modtaget denne vejledning:
Man kører fra Fjerritslev ud ad Kollerup Strandvej. For enden af vejen drejes til højre ad Frederik d. VI Vej, som forløber langs klitrækken. Hele vejen frem til Grønnestrandvej er der på venstre side (havsiden) flere forskellige P-pladser. Gå over klitten, og stranden ligger foran jer. Der er også tekstiler, men der er plads til mange, også naturister. Smid tøjet og hop i bølgen blå. Har flere gange oplevet, at andre i nærheden af os følger trop. Der KAN være understrøm, så vær forsigtig, når I bader.

3 meninger om “Kollerup Strand”

    1. Jeg er kommen der igennem flere år og også i 2019 flere gange. Stranden er dog ikke over rendt med naturister. Jeg har da mødt flere naturister der. vil også være der igen i 2020. En dejlig fredelig strand og et dejlig Vesterhav

  1. Jeg har været på Kollerup strand i dag. En dejlig bred strand med masser af plads. Mødte et par naturister på den del af stranden, som er beskrevet i Strandguiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *