Hulsig


Mellem Ålbæk og Skagen (hovedvej A40) drejes mod stranden lige syd for Hulsig, lidt nord for Bunken Campingplads ad Tranevej ved skiltet “Feriecentret Skagen Strand”. Lidt længere fremme drejes til højre ad Chr. Jensens Vej, som er en grusvej, der ender ved en lille parkeringsplads bag klitten.

Nøgenbadestranden er ligger på højre hånd og begynder ofte cirka 400 m syd for parkeringspladsen. Området for nøgenbadning strækker sig ofte sydover til 200 m syd for bækken (syd for campingpladsen). Her bruges stranden af gæster fra Bunken Campingplads, der ligger inde bagved.

2 meninger om “Hulsig”

  1. hejsa.
    Er der nogen som kender denne strand og hvordan er den for os som ikke bruger badetøj?
    Er stranden overfyldt eller har man det for sig selv?

    1. De gange jeg har besøgt stranden har der næsten kun været tekstilbadere, og nogle dage kan stranden være ret fyldt. Men vil du gerne væk fra den overfyldte strand kan jeg anbefale at vandre nordpå fra p-pladsen i stedet for sydpå. Den første kilometer er der en del gæster på stranden fra sommerhusområderne, men herefter bliver der færre, og når du har gået et par kilometer har du den flotteste sandstrand helt for dig selv. Selv på en sommerdag kan man ofte vandre over en halv time, uden at møde andre strandgæster, så det føles lidt som at have sin egen private strand. Fortsætter du nordpå 3-4 kilometer mere kommer du til den sydlige del af Damstederne – en anden kendt nøgenbadestrand der også er beskrevet her på strandguiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *