Tunderup Strand – Tromnæs

Ved Karleby er der to velegende steder for nøgenbadning:

Nord: Tunderup Strand
Fra Karleby drejes mod Tunderup ved kirken. I Tunderup følges skiltet mod østersøen. Der en P-plads i skoven ved kysten. Ud for parkeringen bades der med badetøj. Følg kysten mod nord, jo længere du bevæger dig væk fra P-pladsen des mere uforstyrret. Vi plejer at ligge, hvor der ses en stor sten i vandet. Bunden varierer mellem sand og sten, men man kan sagtens gå ud til revlen hvor der er den fineste sandbund. Når vi befinder os på sydhavsøerne er Tunderup strand vores foretrukne, den er meget begynderegnet.
Vejen følger kysten mod syd, langs kysten er der flere P-pladser med bademuligheder (med tøj). Hvor den asfalterede vej igen drejer ind i landet kan man fortsætte lige ud et stykke til Tromsnæs.

Syd: Tromnæs
Nøgenbadning praktiseres også ved Tromnæs på lidt længere sydpå af Falsters østkyst (mellem Sønder Alslev Strand og vejen fra Korselitse langs kysten).
Sæt bilen der hvor vejen knækker og går fra kysten op til Korselitse. Der er mulighed for at parkere flere steder i rabatten på den nordgående vej (mod Korselitse) fx lige ved svinget, men det er forbudt på skovvejene.
Nøgenbadestranden går sydpå netop fra dette sted, hvor vejej knækker og går ind i landet. Strandens bagland er skov, og stranden selv er udmærket, da den er en fortsættelse af de fine strande ved Marielyst og Bøtø. Nord for, hvor vejen følger kysten, er tekstilbadning derimod
reglen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *