Thurø Rev


Følg skiltningen mod Thurø Rev, så kommer du lige til den skyggefulde parkeringsplads
Følg skiltningen mod Thurø Rev
Nøgenbadestranden hedder Thurø Rev, eller Revet som det kaldes i Svendborg og Sydfyn. Stedet er perfekt for naturisme og ligger på Thurøs sydøstlige spids med udsigt til Valdemar slot ovre på Tåsinge.

Du kommer til Revet ved at køre over dæmningen til Thurø, for enden af dæmningen kører du til venstre, og følger vejen gennem byen. Du kommer til Sønderbyvej, og kører der til venstre. Du følger nu vejen som tager form af øens hesteskoform – først kommer et kryds hvor du drejer til højre ad Flagebakken, og herefter følger du blot skiltningen mod Thurø Rev.

Parkering i og nær svinget Flagebakken/Grastenvej er forbudt. Brug i stedet den skyggefulde offentlige parkering for enden af Østerskovvej. Herfra er der ikke længere til revet end fra svinget på Flagebakken. Gåturen til spidsen af revet tager et kvarters tid, men det er muligt at cykle hele vejen.

Revet består af to strande: en mod sydvest og en mod øst, så det er let at finde læ. Strandens kvalitet er ok – det er ikke ren sandstand, men blandet med småsten. Strandene ved Thurø Rev ændres en del fra år til år. Det virker som om selve revet bliver større og bugten ned til Smørmosen bliver eroderet.

Stranden er så langt fra alfarvej at man undgår alt for mange ghetthoblastere og boldspillere. På gode dage kan der være ret tæt belagt, et mix af tekstilere og nøgne, men altid roligt.

2 meninger om “Thurø Rev”

  1. Super lækker og hyggelig strand, og heldigvis er der flest naturist, og man føler sig godt tilpas der.

  2. Besøgte stranden i sommer. Rigtig god strand, men der er lidt langt at gå fra parkeringspladsen og ud til stranden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *