Skagen – Nordstrand


Jeg vil da godt lige sende jer et par tips angående Skagen Nordstrand. Jeg bor selv i Skagen og er naturist når solen skinner. Jeg bruger blandt andet Skagen Nordstrand, da den ligger tæt på Skagen by og er en dejlig strand med rent vand, sandbund, masser af plads og bruges af såvel lokale naturister som turister uden lyst til badetøj.

Man kommer til Nordstrand ved at køre gennem Skagen by mod Grenen. Når man har Det Hvide Fyr på højre hånd drejer man til venstre ad Batterivej mod Nordstrand. Cirka 300 meter efter campingpladsen drejer man til højre mod Nordstrand (skilt viser vej) og følger blot vejen forbi radarkuplerne. Batterivej ender ved Nordstrand, hvor der er parkeringsplads og cykelstativer. For at finde vej til naturisternes tilholdssted, går man blot til venstre af stranden, og cirka 200 meter henne begynder nøgenbadestranden.

3 meninger om “Skagen – Nordstrand”

  1. Besøkte Nordstrand igår, den 7. august. Nydelig vær og 20 grader i sjøen. Gikk til venstre et par hundre meter. Svært lite folk. Kun et par turgåere og joggere langs stranden. Anbefaler denne stranden hvis du ønsker å være litt for deg selv og kan leve med at det er mye stein på stranden. Ute i vannet er bunnen veldig fin sandbunn.

  2. Der er som regel ikke ret mange nøgenbadere/nudister. Typisk et sted mellem 0 og 5-6 stykker. Men netop derfor et fint sted, hvis man ønsker ro og privatliv.

    Jeg synes der er en tendens til irriterende mange insekter oppe i klitterne. Især hvis man sveder, er der mange pågående insekter. Både fluer og myg.

  3. Första besöket idag. Gick säkert 1 km men såg inte någon naken (såg nästan ingen alls..). I början av stranden var en del textilbadare. Ett fint bad och en härlig stund men känns lite som man gör det “i smyg”. En del av nudismen för mig är att vara avslappnat naken bland andra likasinnade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *