Ornum Strand

Ud for Gørlev, nord for halvøen Reersø, ligger Ornum Strand. Fra Gørlev kører mod vest, krydser Halleby Å og fortsætter ligeud, til man kommer til Gørlev Kommunes strandareal (sommerhuse på begge sider, mest mod nord).

Fra den kommunale strand går man mod syd og kommer efter kun et par hundrede meter til ubeboet strand, som strækker sig ca. 1 km helt ud til åmundingen, hvor Halleby Å løber ud i Storebælt lige nord for Reersø.

Se den røde markering på kortet mellem sommerhusene og åens udløb kaldet “Flasken” – et fantastisk landskab med langt til beboelse, højt til loftet, vind og sol, fugle i baggrunden, sandstrand i forgrunden.

Herude, hvor der mod land er fugleservat, er der en dejlig strand helt uden sten (men der kan være lidt tang, dog som oftest ikke). Stranden er forholdsvis bred, så man kan sagtens finde sit eget sted ret uset af andre – evt. i ly af en af de få både, som ligger trukket på land.

Forbavsende få mennesker finder derud – de gider ikke gå de få hundrede meter. Ofte er der nogle ganske få nøgenbadere, som uafhængigt af hinanden slår sig ned her.

3 meninger om “Ornum Strand”

 1. Rigtig lækker strand. Fint sand, hele vejen ud i vandet.
  Vi var der søndag den 9. August 2020, og vi var de eneste naturister, så vidt vi kunne se. Der kom en del tekstil badere, forbi 300 meter fra parkeringspladsen.
  Men stranden var dejlig.

  1. Det er en dejlig strand, vi er der tit og var der i dag, ingen tang, ingen mennesker, og kommer der igen her i løbet af ugen😉

   1. Hej Danske Naturister.
    Kan I hjælpe med en mere detaljeret rute vejledning til Ornum Strand naturiststrand på cykel fra Gørlev?
    Venlig hilsen Midtjyden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *