Lohals Nordstrand

Lohals ligger helt ude på nordspidsen af Langeland, og er omkranset rigt af skov og strand. På Nordstranden har naturister gennem mange år nydt de skønne omgivelser, hvor de færdes frit på strand og i skov.

Fra havnen kører man få hundrede meter ad Nordstrandsvej mod Nordstranden, vejen ender i en P-plads tæt på badebroen, hvor tekstilbaderene er rigt repræsenteret. Går man blot 25 meter længere hen ad stranden foran skoven, er der typisk nøgenbadere. Der er meget store fintkornede sandforekomster og en meget fin sandbund fordelt på flere revler og dybder.

Alle kan leje tennisbanen og der er offentlige toiletter.

Få hundrede meter fra stranden ligger Lohals gamle havn, med sit legendariske hyggelige miljø, og her findes alt i mad og drikke. Der findes i Lohals gode faciliteter for lystsejlere, og Lohals camping ligger midt i byen

Her tænker du på “Lohals Nordstrand”

  1. Super dejlig strand med masser af fred og ro og sandbund. Vi bruger den dagligt både sommer og vinter. Man kan ligge ugenert ved skoven og der har aldrig været nogle kommentarer fra de andre badegæster. Kan bestemt anbefales. Det er nemt og ukompliceret at være naturist i Lohals.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *