Klintholm Havn

Ved Klintholm Havn er der mange turister. Der er flest nøgenbadere på østsiden af havnen, hvis du går 500 m hen af stranden. Her er der masser af plads, her er klitter hvor det er muligt at være for sig selv.

Vandet på denne side af havnen er ikke småbørns venligt. Der bliver hurtigt dybt og ofte er der gang i bølgerne. Stranden er god bred sandstrand. Der kan godt være sten i strandkanten de første par meter. Stranden er god hvis man vil kombinere strandturen med lidt turistliv på havnen. Her er mulighed for indkøb, restaurationer m.m.

I bil drejer du til venstre for enden af vejen mod røgerriget. 200- 300 meter efter er der en P-plads på venstre side af vejen med adgang til stranden.

Vær opmærksom på at du sagtens kan møde “Hr. Jensen” som er ude og kikke på nøgne piger. På vestsiden af havnen, som er meget børnevenlig, skal du gå cirka 1,5 km hen af stranden før der er norm for at være nøgen.

En anden lille strand som ikke er omtalt af Danmarks Turistråd er stranden ved Kobbelgården, cirka 3 km vest for Klintholm Havn. En lidt vild strand der ikke bliver trimmet for turisme. Stranden er forskellig fra år til år. Der er dog altid et stykke strand med sand. På en god sommerdag er der måske 20 mennesker på hele stranden som er cirka 1,5 km lang.

Her kan børn nemt får en dag til gå med at finde sten, træ og ting, mens mor og far nyder solen uden tøj. Cirka 300 m henne af stranden begynder skrænten at rejse sig, her er fred og ro.

Man kan parkere på en lille P-plads for enden af vejen ved stranden, lige inden vejen bliver privat. Her er ingen mulighed for mad og drikke, så husk at have alt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *