Fyns Badestrand

Mange kender sikkert Fyns Badestrand, da den ligger lige hvor Storebæltsbroen har landfæste med Fyn. Det er vist ikke mange steder, du finder mulighed for nøgenbadning kun et par hundrede meter fra en motorvejsfrakørsel.

Det er en stor dejlig strand, der blev anlagt da man byggede Vestbroen. Derfor er der masser af lækkert fint sand på stranden og dejlig sandbund lidt ude i vandet. Man skal ikke så langt ud før der er dybt nok til en god svømmetur. Den store vandgennemstrømning i Storebælt sørger for, at badevandet altid er rent og klart. Hvis man ikke bruger badetøj, lægger man sig på de yderste 150 meter af stranden – ud mod broen. Her er stranden ikke helt så bred og en lille skrænt skærmer for jernbanen og motorvejen bagved stranden.

Kørselsvejledning:
Brug motorvejen og kør af ved afkørsel nr. 44 – ”Knudshoved” – det er lige før/efter broen. Drej mod nord og kør under jernbanen. Parker på P-pladsen til højre lige inden vejen knækker til venstre.
Går man ned på stranden herfra skal man lidt til venstre, før man kommer til sandstranden. Hvis P-pladsen er fuld, er der masser af pladser nogle hundrede meter til venstre.

Fyns Badestrand er for øvrigt en oplagt mulighed, hvis man har brug for en forfriskende dukkert på en varm og stresset rejsedag.

8 meninger om “Fyns Badestrand”

 1. Var på stranden for første gang, både første gang som naturist og ved den strand. En okay strand, men bunden fra vandkanten og ca. 10 meter ud er meget stenet. Badesko er en rigtig god idé.

  1. Nils – 15-04-2019

   Jeg bor i Nyborg og har fuldt udviklingen af Fyens Badestrand ud mod Storebæltsbroen (nøgen).
   Stranden er blevet dobbelt så bred som før, på grund af de kraftige blæste der var først i januar, vandet har skyldet meget af det sand væk som er pumpet ind da broen blev bygget. Sandet har lige pt. lagt sig og dækker stenene, dejligt.
   Vi ses evt. der ude på stranden.

   1. Jeg kan næsten ikke vente til vejret og vandet er oppe i temperatur så jeg kan komme på stranden igen.

 2. Var på stranden med kone og unger i dag. Det var perfekt at bade nøgen, helt til højre på det åbne stykke med sand.. og som det plejer at være var der flere der smed tøjet da vi gik i vandet som Gud har skabt os..

  1. Kom da endelig på stranden igen. Jeg skal derned igen så snart det bliver en smule varmere i vejret. Og i vandet.

 3. Nils – 15-04-2019

  Jeg bor i Nyborg og har fulgt udviklingen af Fyens Badestrand ud mod Storebæltsbroen (nøgen).
  Stranden er blevet dobbelt så bred som før, på grund af de kraftige blæste der var først i januar, vandet har skyllet meget af det sand væk som er pumpet ind da broen blev bygget. Sandet har lige pt. lagt sig og dækker stenene, dejligt.
  Vi ses evt. der ude på stranden.

 4. Var der i dag for første gang.
  Efter en lang dag med møder på Sjælland, er det perfekt at man lige kan smutte af motorvejen og nappe en time på vej hjem.
  Fandt en lille gryde mellem krattet at ligge i, men der var ellers rigeligt med strandplads hvis man hellere vil ligge der.
  Rigtigt fint vand og bunden er rent sand. Det er næsten som ved Vesterhavet.
  Kan klart anbefales!
  Der var en del mennesker. Både mænd kvinder og par…

 5. Skal derhen tirsdag d. 18 igen. Hvor bliver det godt i den her varme.
  Hvor mange mennesker er der på så varme dage som vi har for tiden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *