Enebærodde

Kørselsvejledning:
Fra Odense. Kør ad Otterupvej mod nord. I Otterup drejer du fra mod Hasmark. I Hasmark drejer du til højre mod Østerballe. Du følger vejen gennem Østerballe, til du kommer til et større sommerhusområde (du skal ikke køre mod Hofmansgave). Kør til højre og så langt som du kan, til en stor parkeringsplads. Her er der ofte mange mennesker, så her skal du ikke bade uden tøj.

Fra parkeringspladsen går en sti langs vandet til højre (mod øst). En bom forhindrer bilkørsel, men hvis du gider gå eller cykle, kan du nyde turen 6 km ad stier helt ud til fyret ved Gabet. På det meste af turen er der rige muligheder for at bade – der er selvsagt ikke trængsel ved stranden, så nøgenbadning er snarere reglen end undtagelsen. Nordkysten er den bedste. Enebærodde er i øvrigt et yndet turmål – også udenfor badesæsonen.

Her tænker du på “Enebærodde”

  1. Jeg var der I dag jeg kom nøgen I men på en varm dag som i dag kommer der et pænt antal mennesker forbi.
    Så ja omkring 5 så mig nøgen syntes det var ret pinligt nok mest fordi der var en meget smuk ung pige på min alder der så mine ædlere dele og lad mig bare sige det kunne godt ses at jeg synes hun var smuk men hun lod ikke til at have noget imod det. Hun stod da og kiggede et kvarter før hun gik videre
    Så alt i alt var det en god tur noget af en oplevelse ☺️
    PS jeg var den eneste der var nøgen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *