Egerup

Ved Egerup nær Skælskør er der en dejlig nøgenbadestrand. Den har yderligere den fordel, at når man ankommer til vandet går man til venstre er det tektil-badestrand og, hvis man går lidt mod højre er der ikke en sjæl, der siger noget til om man er nøgen eller har badetøj på. Lidt længere mod højre er det ren nøgenbadestrand. Grænsen mellem nøgenbadestrand og delvis påklædt er flydene. Man bør dog respektere, at til venstre for P-pladsen er det tekstil-strand.

Man kommer til stranden ved at køre ad Rennebjergvej fra Boeslunde, eller fra Tranderup, og dreje mod vandet cirka halvvejs mellem de to byer. Herefter er det bare at følge vejen og dreje mod højre, når man når grusvejen og kan se vandet.

Stranden ligger meget diskret med gode badeforhold – dog er tekstil-stranden meget lille. Hertil kommer, at der er et parkeringsområde (markeret med P på kortet). Med andre ord en rigrtig dejlig nøgenbadestrand i Syd-Vest-Sjællandske.

Stranden har været benyttet som nøgenbadestrand mindst de sidste tredive år. Det skal også lige med, at da strandene er “private” (de hører ind under Egerup gods), er der ingen bekvemligheder, dvs. nogle år sætter kommunen et lille transportabelt “lokum” op ved P-pladsen.

4 meninger om “Egerup”

  1. Jeg fandt ud af, at Lagunestien fra Korsør til Næstved går i nærheden af naturiststranden Egerup. Har det nogen betydning?

    1. Hvis du mener om stranden er bevandret af folk, så nej. Der kan gå en af og til og der rider nogen forbi på heste også. Men ellers er stranden ganske afsides og velbesøgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *