Kørselsvejledning:
Fra Kerteminde. Kør ad Hindsholmvej langs Nordstranden forbi de små sommerhuse med de mange dannebrogsflag. Hvor landevejen drejer skarpt til venstre, kører du lige ud i stedet – mod Måle og Viby. Følg vejen til Måle – en smuk vej gennem Mølleskov og forbi Hverringe Gods. Godt halvvejs gennem Måle landsby går en vej til højre (Stengårds Stænge) – et skilt viser til Måle Strand.

Følg vejen til Måle Strand et lille stykke. Efter landsbyen kommer der en lille vej til venstre (Lykkegårdsvej). Den begynder som asfalt, men skifter til en lille grusvej gennem skoven. Midtvejs gennem den lille skov deler vejen sig – følg vejen til højre. For enden ad vejen ligger en lille græs-parkeringsplads (du kommer forbi et par gamle bindingsværkshuse). Fra P-pladsen går en smal sti langs et levende hegn ned til vandet.

Denne del af Måle Strand kendes stort set kun af de lokale og naturister. Her kan du fint bade uden tøj. Det er overvejende sandstrand. Der er mange områder med græs, hvor man kan ligge i læ bag buske . Du skal meget langt ud, før det bliver rigtigt dybt, så stranden er ideel for mindre børn.

Stranden er et fantastisk sted af snorkeldykke. Ude på 1,5 – 2,5 m dybde er der sandbund med 1 m høje tangbuske, fiskeyngel og mindre fladfisk. Skal opleves!

Nogle hundrede meter nord for stranden ligger en campingplads, hvor man kan købe, hvad man skulle få brug for på en strandtur. Husk at tage tøj på i nærheden af campingpladsen.